80’er tøj samt gerne også 80’er kostumer er ofte noget jeg går med

80’er kostumer & 80’er tøj er undertegnede glad for. Lille jeg elsker det så meget, at undertegnede reelt opdriver størstedelen af mit 80’er tøj iblandt 80’er kostumer plus 80’er udklædning hos internetbaserede udklædningsbutikker. De forhandler tit neonfarvede cool accessories som for eksempel benvarmere,strømpebukser. og hot pants.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har naturligvis fra tid til anden opfordret til galla med temaet 80’ tøj, 80’er udklædning og 80’er kostumer. Min glæde er undertegnede ikk’ den eneste som ejer. Min 3 år ældre storesøster er præcis lige på samme måde – at undertegnede har glæden fra Astrid, at jeg elsker 80’er tøj, idet hun i gennem hele hendes gymnasietid havde 80’er udklædning samt 80’er kostumer på både til fester og hverdag. Nogle gange i 100 procent 80’er udklædning dog andre gange blot med udvalgt tilbehør.

Undertegnede er vild med 80’er stilen med rollergirl og rigeligt med fave. Tænk en kontrast, når de andre tuller omkring i sort, at moi så trækker i farverigt 80’er tøj. Klassekammeraterne bekender at mit look minder om 80’er udklædning – og tøjet er jævnligt 80’er kostumer, jeg selv hopper i, idet udklædningsbutikker har skarpe priser og er en hurtig anden mulighed end at benytte gennere, som sjældent sælger sandt 80’er tøj. Så er det enkelt at shoppe undertegnedes 80’er kostumer online og få tøjet leveret måske næste dag. Og hvis trangen til at arbejde med min glæde for 80’er tøj skulle komme så har udklædningsforretningerne nemlig ret meget andet kluns og tilbehør med referencer fra øvrige årtier. Og desuden flere labre selskabskjoler, som vennerne synes er pæne. Nogle af tøserne har dog også på egen hånd noget 80’er udklædning som eksempelvis kulørte uv-briller + armbånd i neon, så min 80’er tøjstil smitter af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.